Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor

Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

BAHÇE/ PEYZAJ BÖLÜMÜ kategorisinde ve Bahçe Tesisi ile ilgili konular.. forumunda Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor.. balkl konuyu grntlyorsunuz.=>
...

  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    17.Ocak.2008
    Mesajlar
    119
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

    BAHÇIVANLIK KURSLARI BAŞLIYOR

    2009 I. Dönem "Peyzaj Bahçıvanı Yetiştirme Kursu"

    26 Ocak 2009-13 Mart 2009

    Tarihleri arasında İ.B.B. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Haliç ve Göztepe Şefliklerinde



    2 Ayrı Noktada yapılacaktır.





    Kayıtlar ;

    İ.B.B. İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. / İnsan Kaynakları ve Kalite Müdürlüğüne yapılacaktır

    Adres : Güzeltepe Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No.33 Eyüp / İstanbul

    Tel : ( 0212 ) 626 95 49 pbx



    Kayıt Evrakları ;

    Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

    Diploma Fotokopisi veya Öğrenim Belgesi

    2 Adet Vesikalık Fotoğraf

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    06.Kasm.2007
    Mesajlar
    3,904
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    6
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

    zamanlama olarak guzel , bahce meraklılarına ve meslek sahibi olmak isteyenlere tavsiye ederim

  3. #3
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    22.Haziran.2008
    Mesajlar
    234
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

    Evet, çok güzel süper bir kurs ve meslek/Bahçıvanlık. Boş gezen Ziraat Mühendislerine tavsiye ederim..

  4. #4
    Uzmansel.com Bitki Besleme Danışmanı
    Üyelik tarihi
    20.Kasm.2007
    Mesajlar
    473
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

    Evet senin içinde ii olur sayın şimşek hiç olmassa kafan dolar biraz bilgi lede boş ses çıkmamış olur saygılarımla

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    31.Austos.2009
    Mesajlar
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

    Ben çalışan bir bayanım bu kurs haftasonu organize edilemez mi

  6. #6
    Administrator
    Üyelik tarihi
    06.Kasm.2007
    Mesajlar
    3,904
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    6
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

    yeni dönem 24 eylül 2009 günü baslıyor kurslar hafta içi pazartesi-çarşamba-cuma günleri 2 ay sürelidir. hafta sonu düzenlenmiyor.....

    İ.B.B. İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş
    Tel : ( 0212 ) 626 95 49 pbx

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    31.Austos.2009
    Mesajlar
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

    çok üzücü,bence bizim gibi çalışanları da düşünmeliler

  8. #8
    Bahcesel.com Editör
    Üyelik tarihi
    22.Ekim.2007
    Mesajlar
    221
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    8
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

    2009/1 değil 2 olmalı

  9. #9
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    25.Temmuz.2008
    Mesajlar
    218
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

    hafta sonundan ziyade akşam kursları olsa daha iyi olur

    o yaştaki insanlar talebi gibi herzaman boş ağnı olmaz

    akşam saat 18 ile 22 arası bence idaal(en azından benim için)

  10. #10
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    29.Kasm.2009
    Mesajlar
    145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ibb bahçıvanlık kursları 2009-1 dönemi başlıyor..

    her ilde oluyomu bu kurslar.

Benzer Konular

  1. 2009 Yılında Buğdayın Tonu 300 Dolar Olacak
    Konu Sahibi akcabey Forum Tarımsal Uyarı, İkaz ve Hatırlatmalar
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 25.Ocak.2009, 15:24
  2. Cevap: 0
    Son Mesaj : 06.Eyll.2008, 17:20
  3. Bahçıvanlık ve Çevre Bilinci Kursu
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Bahçecilik ve Peyzaj Haberleri
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 06.Mart.2008, 15:02
  4. Arıcılık kursları ile bal üretim rekoltesi artırılacak
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Bahcesel ve Tarımsal Haberler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 30.Kasm.2007, 10:11
  5. 4.Dönem Bahçıvanlık ve Çevre Bilinci Kursu başladı
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Bahcesel Özel Haberler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 30.Kasm.2007, 08:53

Bu Konu için TurkCoderler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306