Toplam 4 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 4 arası kadar sonuc gösteriliyor

Amatör Balıkçı Belgesi Nasıl Alınır?

BİZİMKİLER LOKALİ kategorisinde ve Balık Avlama Tutkunları yeri forumunda Amatör Balıkçı Belgesi Nasıl Alınır? balkl konuyu grntlyorsunuz.=>
...

  1. #1
    Zıraat Mühendisi selsarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.Eyll.2006
    Nereden
    stanbul
    Mesajlar
    4,874
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    75
    Downloads
    25
    Uploads
    1

    Amatör Balıkçı Belgesi Nasıl Alınır?

    Türk Vatandaşlarının Amatör Balıkçılık Yapmaları :
    Amatör balıkçılık yapacak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler, bu sirküler ile getirilen yasak, sınırlama ve sorumluluklara uymak şartıyla amatör balıkçılık yapabilirler. Bu kişilere müracaatları hlinde, veriliş tarihinden itibaren iki yıl geçerli olmak üzere, il ve ilçe müdürlüklerince Amatör Balıkçı Belgesi verilir. Gönüllü amatör balıkçılık kuruluşları üyelerinin belge alma işlemini topluca yaptırabilirler. Bu belge Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde amatör avcılığa izin verilen her yerde geçerlidir. Belgenin kaybı hlinde beyan üzerine yenisi verilir.

    Türkiye’de Yabancı Uyruklu Kişilerin Amatör Balıkçılık Yapmaları : Ülkemizde devamlı olarak ikamet eden, resm misafir veya geçici olarak görevli bulunan yabancı uyruklular “Misafir Amatör Balıkçı Belgesi” ile avlanabilirler. Bu kişilere durumlarını belgelemek kaydıyla 150 Milyon TL bedel ile Ankara, İstanbul, İzmir il müdürlükleri ve Bakanlıkça yetki verilen il müdürlüklerince iki yıl süre ile geçerli olmak üzere Misafir Amatör Balıkçı Belgesi verilir.


  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    20.Nisan.2008
    Mesajlar
    400
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Amatör Balıkçı Belgesi Nasıl Alınır?

    Su ürünleri ve orman ürünleri olmak üzere bu belgeler iki tanedir kullanım alanları farklıdır sadece

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    20.Nisan.2008
    Mesajlar
    400
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Amatör Balıkçı Belgesi Nasıl Alınır?

    İsterdimki balıkçı arkadaşlar anlatsın burda yaşadıklarını . BEN BU SENE BİLECİKTE ÇOK SAZAN AVLADIM . Gidip görmenizi isterim .

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    09.Temmuz.2008
    Mesajlar
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Amatör Balıkçı Belgesi Nasıl Alınır?

    Sayın tomurcuk keşke avladığınız balıkların resmini de koysaydınız.

    Bende sazan avını severim ama malesef bizim buralarda pek avlayacak balık bırakmmadılar. Kimse büyük küçük demiyor ne tuttularsa alıp götürüyor. Halbuki boyutlarına uygun avlama yapılsa önümüzdeki yıla da yeterince büyük balık kalacak.

Benzer Konular

  1. kucuk alanlardan verimli urun nasil alinir yada ne ekmeli
    Konu Sahibi sirab Forum Sebzecilik Soruları
    Cevap: 4
    Son Mesaj : 22.Mays.2009, 21:27
  2. Balıkçı dertli
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Hayvansal Üretim Haberleri
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 15.ubat.2008, 07:31
  3. Ortaköy, kar, deniz ve balıkçı
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Çevre Haberleri
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 04.Ocak.2008, 07:54
  4. Kontrol belgesi aslına dönüyor
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Bahcesel ve Tarımsal Haberler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 30.Kasm.2007, 13:13
  5. Manyas kurudu, balıkçı perişan
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Bahcesel ve Tarımsal Haberler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 29.Kasm.2007, 20:32

Bu Konu için TurkCoderler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306