Istanbul Altin Rafineri
+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Elma yetistiriciligi maliyeti

Meyvecilik Soru ve cevapları kategorisinde ve Bodur Meyvecilik Soru ve cevapları forumunda Elma yetistiriciligi maliyeti başlıklı konuyu görüntülüyorsunuz.=>
Oncelikle herkese selamlar, foruma daha yeni uye oldum ve bir kac sorum olacakti siz bilgili abilerime: 45.000 m² tarlamin 40.000 m²'sinde elma yetistiriciligi yapmak isityorum, bunun kabaca maliyetini, yani kac ...

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Mesajlar
    5
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    Arrow Elma yetistiriciligi maliyeti

    Oncelikle herkese selamlar,

    foruma daha yeni uye oldum ve bir kac sorum olacakti siz bilgili abilerime:
    45.000 m² tarlamin 40.000 m²'sinde elma yetistiriciligi yapmak isityorum,
    bunun kabaca maliyetini, yani kac fidan, damlama, etrafının çiti vs. hepsi beraber ne kadar sermaye gerektirir?
    Birde kendi sermayemin yetmedigi yerde tesvik kredisi alinabiliniyormu bunu bilmek istiyorum.

    Lutfen yardimci olursaniz, sevinirim.



    Ramazan Sahin
    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    4,294,967,282
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Elma yetistiriciligi maliyeti

    1 YAŞLI MM 106 YARI BODUR ELMA FİDANI 2.5X3.00 m.DİKİM ARALIKLARI İLE 1 DÖNÜME
    140 FİDAN.
    140 FİDAN X 5.5 TL= 770 TL
    140 FİDAN 1 DEKARX40 DEKAR=5.600 FİDAN
    5600 FİDANX 5.5 tl= 30.800 TL
    MM 106 ANAÇLI ELMA FİDANLARINA TELLİ TERBİYE SİSTEMİ GEREKMEZ.
    KUYU AÇMA VE DİZEL VEYA BENZİNLİ SU MOTORU,200 TONLUK BETON SU HAVUZU VE
    DAMLA SULAMA SİSTEMİ BEDELİ + DİKİM İŞÇİLİĞİ:25.000 TL
    TOPLAM 40 DÖNÜM BAHÇE MALİYETİ :55.800 TL.
    TARIM KREDİ KOOPERATİFİNE ORTAK OLUN VEYA ZİRAAT BANKASINA BAŞVURUN
    SERTİFİKALI YARI BODUR MM 106 ELMA FİDANLARINI VERELİM.10 GÜNDE BAHÇENİZİ
    TESLİM EDELİM.
    5 İLA 7 YIL VADE İLE ÖDEYİN ZİRAAT BANKASI VEYA TARIM KREDİ KOOPERATİFİ İÇİN
    PROJE EVRAKLARINIZI BİZ HAZIRLAYALIM.SİZ 2 KEFİL VE İPOTEKLERİNİZLE KREDİNİZİ ALIN
    İNTERKON FİDANCILIK
    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    4,294,967,282
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Elma yetistiriciligi maliyeti

    M9 KLON ANAÇLI ELMA FİDANI 2.YIL AZDA OLSA VERİME BAŞLAR 4.YIL TAM VERİME YATAR 4.YIL 1 DEKARDAN 5-6 TON. 5.YILDAN SONRAKİ HER YIL 7-8 TONA ÇIKAR

    MM 106 KLON ANAÇLI ELMA FİDANI 3.YIL VERİME BAŞLAR,5.YIL TAM VERİME YATAR
    5.YIL 1 DÖNÜMDEN 4-5 TON,SONRAKİ YILLARDA 6-7 TON ÜRÜN ALIRSINIZ

    KISACA 5.YILDAN İTİBAREN YILDA 40 DÖNÜM BAHÇEDEN 250 TONA YAKIN ÜRÜN ELDE EDERSİNİZ.YILLIK KAZANCINIZ 250.000 TL.DİR.

    BUGÜN ANKARA VE İSFANBUL HALLERİNDE TOPTAN 1.50 TL/KG ELMA ANCAK TÜKETİME YETMEDİĞİ İÇİN PİYASADA ELMA KALMADI.DIŞ SATIMDA ÇOK.

    İNTERKON FİDANCILIK
    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    4,294,967,282
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Elma yetistiriciligi maliyeti

    FİDANLIĞIMIZ TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ İLE ANLAŞMALIDIR.
    İNTERKON FİDANCILIK
    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    4,294,967,282
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Elma yetistiriciligi maliyeti

    EMPREYE AHŞAP KAZIKLI TEL ÖRGÜ MALİYETİNİZ 15.000 TLDİR.
    SERTİFİKALI FİDAN KULLANACAĞINIZ İÇİN 6000 TL HİBE DESTEK ALABİLECEKSİNİZ.
    4.YILDA YATIRIMINIZI ÇIKARIRSINIZ.10 YIL BAKIMINIZA GÖRE HER YIL 200-250 BİN TL ÜRÜN SATARSINIZ.PAZARDAN KORKMAYIN YOĞUN DIŞ SATIM VAR.
    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

  6. #6
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Mesajlar
    5
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Elma yetistiriciligi maliyeti

    eline emegine saglik hocam.
    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

+ Konuya Cevap Yaz

Benzer Konular

  1. Elma Yetiştiriciliği
    Konu Sahibi selsarac Forumsel.com Elma ile ilgili herşey
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 30.09.09, 08:31
  2. Bodur Elma Tesisi Kurmanın Avantajları BODUR ELMA YETİŞTİRİCİLİĞİ
    Konu Sahibi selsarac Forumsel.com Elma ile ilgili herşey
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 02.03.09, 20:05
  3. Elma Yetiştiriciliği
    Konu Sahibi ubeyd Forumsel.com Elma ile ilgili herşey
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 27.01.09, 17:36
  4. Elma Yetiştiriciliği
    Konu Sahibi ubeyd Forumsel.com Elma ile ilgili herşey
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 11.08.08, 11:40
  5. Elma yetiştiriciliği
    Konu Sahibi selsarac Forumsel.com Elma ile ilgili herşey
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 10.08.08, 15:27

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Var
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Var
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306