Istanbul Altin Rafineri
+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

cevizde gübreleme

Meyvecilik Soru ve cevapları kategorisinde ve Cevizle İlgili Sorular forumunda cevizde gübreleme başlıklı konuyu görüntülüyorsunuz.=>
Dostlar analiz sonucunu beklemeden geçen hafta fidanları diktim hiç güre kullanmadım köklerde yanma olduğu söylendi .Tecrübeli arkadaşlar ne yapmam gerekiyo...

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    5
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    cevizde gübreleme

    Dostlar analiz sonucunu beklemeden geçen hafta fidanları diktim hiç güre kullanmadım köklerde yanma olduğu söylendi .Tecrübeli arkadaşlar ne yapmam gerekiyo

    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

  2. #2
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    218
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    Cevap: cevizde gübreleme

    yazılandan bişey anlamadım
    1.. hiç gübre kullanmadısanız neden yanma oluştu

    2..yanma olduğnu nerden anladınız

    şuanda sonbahar yapraklarıın dökülme zamanı
    yanmayı neye göre deyerlendirdiniz
    sulama suyunu analiz ettirdinizmi??
    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    5
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    Cevap: cevizde gübreleme

    Sayın İdris yanma olduğu söylendi bende hiç gübre kullanmadan fidanları diktim.Fidanlar bir hafta önce dikildi.Gelecek yıl ekim kasım aylarında 1mt acığından kürekle açıp gübreleyip kapatmayı düşünüyorum.
    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    5
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    Cevap: cevizde gübreleme

    Toprak analizi yapılıyo daha gelmedi.Suda problem olacağını düşünmüyorum.
    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4
    Post Thanks / Like
    Dosyasel
    0
    Uploads
    0

    Cevap: cevizde gübreleme

    DOSTUM FİDELERİ DİKERKEN ÇUKUR AÇTIRDINMI ? YOKSA SADECE KÜREKLE FİDENİN KÖKÜ KADARMI ÇUKUR AÇTIN . GÜBRE KULLANMAMANI KİM TAVSİYE ETTİ ?
    Sayın ziyaretçimiz, hayatınızı değiştirmenize sadece bir adım kaldı. Hemen şimdi, Türkiye'nin en kaliteli tarım ve bahçe forumuna ücretsiz kayıt olarak en özgün ve güncel bilgilerin titizlikle sunulduğu, 63.000 den fazla üyesi ile 40'tan fazla akademisyenin desteklediği, 8 yıldır aralıksız sizler için yayın yapan sitemize sadece 20 saniyede ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Unutmayın bu gün burada olmanız bir tesadüf değildir çünkü evrende tesadüfe yer yoktur.

+ Konuya Cevap Yaz

Benzer Konular

  1. Cevizde soguklatma
    Konu Sahibi 19mayıs fidan Forumsel.com Tanışma Bölümü (Bahcesel'e yeni gelenler! önce buraya uğramanızı tavsiye ed
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 08.04.09, 00:15
  2. Cevizde Toprak Analizi
    Konu Sahibi asyabal Forumsel.com Temel Tarımsal Bilgiler
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 11.03.09, 07:45
  3. cevizde devlet desteği
    Konu Sahibi messin Forumsel.com Hibe ve Kredilendirme Soruları
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 13.11.08, 12:40
  4. Cevizde Hasat ve Sonrası
    Konu Sahibi akcabey Forumsel.com Ceviz
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 27.09.08, 00:32
  5. İyi Bir Cevizde Aranan Özellikler
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forumsel.com Ceviz
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 18.12.07, 08:34

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Var
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Var
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306