Sayfa 2 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 111 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor

Acil Kambu Çayı

FORUMSEL Genel Konular kategorisinde ve Genel Konular (Uygun Başlık Bulamadığınız konular) forumunda Acil Kambu Çayı balkl konuyu grntlyorsunuz.=>
Merhabalar bu siteye yeni üye oldum. Sedef rahatsızlığım var ve arkadaşlarımdan duyduğuma göre bu çay sedef için iyi geliyor deniliyor. Bende alıp kullanmak istiyorum.nereden bulabilirim. Adres veya bir satıcı telefonu ...

  1. #11
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    26.Austos.2008
    Mesajlar
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Acil Kambu Çayı

    Merhabalar bu siteye yeni üye oldum.
    Sedef rahatsızlığım var ve arkadaşlarımdan duyduğuma göre bu çay sedef için iyi geliyor deniliyor.
    Bende alıp kullanmak istiyorum.nereden bulabilirim.
    Adres veya bir satıcı telefonu bilen varsa banada bildirirseniz minnettar kalırım.


  2. #12
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    22.Austos.2008
    Mesajlar
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Acil Kambu Çayı

    ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ASLINDA YANLIŞ İFADE ETMİŞİM. PROVERADA SADECE ÇAYI SATILIYOR. BEN MANTAR KÜLTÜRÜNÜ İSTİYORDUM. KENDİM MAYALAMAK İSTİYORDUM. BU YÜZDEN İNTERNETTE ARAŞTIRMALARA DEVAM EDİYORUM. KombuÇay ADRESİNDE BAZI BİLGİLER VAR. AMA KOLİ İLE SATIM YAPIYORLARMIŞ. MANTARINI DA BERABER SATIYORLARDIR UMARIM. TEKRAR TEŞEKKÜRLER...

  3. #13
    Bahcesel.com Editor ubeyd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.Kasm.2007
    Mesajlar
    4,208
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    25
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Acil Kambu Çayı

    web adesini verdiğimimiz firma elemanları ile görüşünüz.Onlar size nasıl mantarı elde edeceğinizi ve çogaltabileceğinizi anlatırlar.

  4. #14
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    26.Austos.2008
    Mesajlar
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Acil Kambu Çayı

    Çok teşekkürler araştırmaya devam edeceğim

  5. #15
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    30.Austos.2008
    Mesajlar
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Acil Kambu Çayı

    merhaba bız de daha önce kombu çayını kullandık ne kadar yararlı olduğunu gördük şimdi arıyoruz bulamıyoruz bulduklarımız da bozuk çıkıyor yurt dışından getırttığımızde buraya uyum sağlayamayıp bozuldu
    nerden alabıleceğimiz konusunda bılgı verırsenız sevınırım

  6. #16
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    26.Austos.2008
    Mesajlar
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Acil Kambu Çayı

    Ben bu çayı daha hiç kullanmadım ve bir arkadaşımın tavsiyesi ile araştırıyorum.
    15 günde çok hızlı tedavi süreci gerçekleşmiş.
    6 sene boyuncada hiç bu rahatsızlık ortaya çıkmamış
    Çok çok memmun bu yüzden bu çayı mutlaka kullanmak istiyorum
    Başta belirttiğim gibi daha yeniyim ve nerde bulacağım onuda bilmiyorum.
    Olurda sizlerde bulursanız lütfen banada haber verin
    Ben bulursam hemen siteden sizlere haber vercem
    Araştırmaya devam ediyorum bende

  7. #17
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    16.Eyll.2008
    Mesajlar
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Acil Kambu Çayı

    çok güzel bir hizmet sizin yaptığınız tşkler......

  8. #18
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    19.Eyll.2008
    Mesajlar
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Acil Kambu Çayı

    iyi günler kültürü satan yeri bana da söyleyebilirmisiniz

  9. #19
    Bahcesel.com Editor ubeyd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.Kasm.2007
    Mesajlar
    4,208
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    25
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Acil Kambu Çayı

    Özel mesaj kısmından adresinize yolladım oradan temin edebilirsinizm

  10. #20
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    04.Ekim.2008
    Mesajlar
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Acil Kambu Çayı

    ben daha önce kambuçayı kullandım. Beşiktaşta kulubü vardiye biliyordum
    yaklaşık 12 yıl önce bir arkadaş vasıtasıyla edindim. Dahasonrada mısır çarşısından almıştım.Ama son aramamda mısır çarşısında bulamadım. şu anda bende arıyorum.Bulursam bilgileri buradan paylaşırım.Lütfen sizde bulursanız paylaşın.Saygılar.

Benzer Konular

  1. arpa biti ialçalaması ACİL
    Konu Sahibi kozlucalı Forum BİTKİ HASTALIK VE ZARARLILARIYLA MÜCADELE SORU VE CEVAPLARI
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 04.Mays.2008, 10:39
  2. Sağlık için Anzer Çayı
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Duyurular, Etkinlikler, Tarımsal Uyarılar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 03.Mays.2008, 15:54
  3. Acil bir soru
    Konu Sahibi mavigece Forum Genel Sorularınız için
    Cevap: 20
    Son Mesaj : 11.Nisan.2008, 15:18
  4. papatya çayı
    Konu Sahibi angel Forum Genel Sorularınız için
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 10.Nisan.2008, 03:02
  5. acil
    Konu Sahibi iclal Forum BİTKİ HASTALIK VE ZARARLILARIYLA MÜCADELE SORU VE CEVAPLARI
    Cevap: 4
    Son Mesaj : 28.Aralk.2007, 16:21

Bu Konu için TurkCoderler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306