-
sera satın almak istiyorum
slm arkadaşlar be sera kurmak istiyorum nasıl temin edebilirim yardımcı olursanız memnun olurum saygılar
-
Cevap: sera satın almak istiyorum
Bu konuda antalya growtek fuarı (3-6 aralık) sonrasında editörlerimiz tarafından bir araştırma yazısı yayınlanacak. Sera konusunda da tavsiyelerin ve firmaların yer alacağı ve detaylı şekilde konunun ele alınacağı bir yazı hazırlanacak. Takip ederseniz sizin için faydalı olabilir.
-
Yetiştirmek istediğiniz seraya göre size yardımcı olabilirim ancak
1-Ne kadar büyüklükte
2-Hangi bitkiye yönelik
3-Ne tarz bir üretim
4-Hangi memlekette yapmayı düşünüyorsunuz acaba?
-
slm hocam sebze yetiştiriciliği 8 merteye 20 metre ortalaması olabilir iklim soğok iç anadolu nevşehir derinkuyu soğuk iklimi bu şartlara dayanan bir sera ,istiyorum saygılarımla
-
Yay çatılı sera işinizi görür. 8*20 metre ebatlarındaki bir serayı çıkma ikinci el olarak bulursanız 1000 lira civarına sıfır olarak ise 2-3 bin lira civarına maledersiniz.
Paşakapı Cad. Esenbey Mah. Aytaç Apt. Altı No: 22 NİĞDE Adresinde Hizmet Tarım var oraya gidin Eyüp Sami beye gidin selamlarımı söyleyin size yardımcı olacaktır. Telefonları 0 388 213 61 91
-
sıfır almanızı tercih ederim
( seracı )
-
Ankara'da kış şartları malüm. Bahçemizde hobi amaçlı 10 m2 kadar seramız var.
Siz serada ne üretiyorsunuz?
-
s.a arkadaşım memleketnevşeir seracılıkta pek bilgim yok en güzel ve detaylı sera almak
gayem uygun olanı tavsiye ederseniz memnun olurum saygılar bilgileriniz içn teşekkürşer
-
Hemşerim yaptırmayı düşündüğünüz seranın ebatları ve özelliklerini yazınız size fiyat çıkaralım.
-
12 Aralık 2009, 23:11
slm hocam ilk yazıda belirtmiştim şartla aynısı yardımcı olursanız sevinirim saygılar
Bu Konu İçin Etiketler