Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor

Ekmeklik Buğday çeşit kataloğu _ Sertifikalı Ekmeklik Buğday çeşitleri

Özel Tarla Bitkileri Bilgileri kategorisinde ve Tarla Bitkileri Çeşit Kataloğu forumunda Ekmeklik Buğday çeşit kataloğu _ Sertifikalı Ekmeklik Buğday çeşitleri balkl konuyu grntlyorsunuz.=>
Adana-99 Ahmetağa Alparslan Alpu-01 Altay-2000 Atay-85 Atilla-12 Bağcı-2002 Basribey-95 Bayraktar-2000 Bezostaya-1 Canik-2003 Ceyhan-99 Colfiorito Cumhuriyet-75 Dağdaş-94 Daphan Darıel Demir-2000 Doğu-88 Dropia Ekiz Esperia Flamura-85 Galıl Gelibolu Gerek-79 Golia Göksu-99 Gönen-98 ...

  1. #1
    Zıraat Mühendisi selsarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.Eyll.2006
    Nereden
    stanbul
    Mesajlar
    4,874
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    75
    Downloads
    25
    Uploads
    1

    Ekmeklik Buğday çeşit kataloğu _ Sertifikalı Ekmeklik Buğday çeşitleri

    • Adana-99
    • Ahmetağa
    • Alparslan
    • Alpu-01
    • Altay-2000
    • Atay-85
    • Atilla-12
    • Bağcı-2002
    • Basribey-95
    • Bayraktar-2000
    • Bezostaya-1
    • Canik-2003
    • Ceyhan-99
    • Colfiorito
    • Cumhuriyet-75
    • Dağdaş-94
    • Daphan
    • Darıel
    • Demir-2000
    • Doğu-88
    • Dropia
    • Ekiz
    • Esperia
    • Flamura-85
    • Galıl
    • Gelibolu
    • Gerek-79
    • Golia
    • Göksu-99
    • Gönen-98
    • Guadalupe
    • Gün-91
    • Harmankaya-99
    • İkizce-96
    • İzmir-85
    • Karahan-99
    • Karasu-90
    • Kaşifbey-95
    • Kate A-1
    • Kınacı-97
    • Kıraç-66
    • Kırgız-95
    • Konya-2002
    • Köse(Anadolu Beyazı)
    • Lancer
    • Martar
    • Momtchil
    • Negev
    • Nenehatun
    • Nina
    • Nurkent
    • Palandöken-97
    • Pamukova-97
    • Pandas
    • Pehlivan
    • Prostor
    • Sagittario
    • Sakin
    • Sönmez-01
    • Sultan-95
    • Süzen-97
    • Tahirova-2000
    • Tekirdağ
    • Tina
    • Tosunbey
    • Turan
    • Yıldırım
    • Yıldız-98
    • Yunak
    • Zajecarska
    • Ziyabey-98



  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    21.Austos.2009
    Mesajlar
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ekmeklik Buğday çeşit kataloğu _ Sertifikalı Ekmeklik Buğday çeşitleri

    yukarıda verdiginiz çeşitler içerisinde sıralama yaparisek tırakya bölgesi için esperia-pehlivan-fulamura85-gelibolu-diye bilirmiyiz. bu yıl bugdaylarda gülten düşüklügü var.yukarıda saydıgım cinslerden esperia fafori olabilirmi

  3. #3
    Uzmansel.com Arıcılık Danışmanı
    Üyelik tarihi
    08.Mays.2008
    Mesajlar
    1,995
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    42
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ekmeklik Buğday çeşit kataloğu _ Sertifikalı Ekmeklik Buğday çeşitleri

    Bulgurluk canım " ŞAHMAN" ile Rus unutulmuş.

  4. #4
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    25.Temmuz.2008
    Mesajlar
    218
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ekmeklik Buğday çeşit kataloğu _ Sertifikalı Ekmeklik Buğday çeşitleri

    gelibolu trakya ya en uyum sağlayan buğday fakat fırıncılar biraz nazlanıyor düşük fiyattan alıyorlar

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    31.Mays.2011
    Mesajlar
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ekmeklik Buğday çeşit kataloğu _ Sertifikalı Ekmeklik Buğday çeşitleri

    sakin buğdayı çorum alaca ilçesine uygunmudur?bu buğday hakkında bilgi almak istiyorum. saygılarımla

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    09.Eyll.2011
    Mesajlar
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cevap: Ekmeklik Buğday çeşit kataloğu _ Sertifikalı Ekmeklik Buğday çeşitleri

    teşekür ederim

Benzer Konular

  1. Arpa çeşit kataloğu Sertifikalı Arpa çeşitleri
    Konu Sahibi selsarac Forum Tarla Bitkileri Çeşit Kataloğu
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 03.Aralk.2011, 14:23
  2. En verimli buğday Selimiye
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Bitkisel Üretim Haberleri
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 17.Ocak.2008, 07:49
  3. Sertifikalı Tohum, Buğday Üreticisinin Yüzünü Güldürdü
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Bahcesel ve Tarımsal Haberler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 03.Aralk.2007, 04:38
  4. TMO, 164 Bin Ton Ekmeklik Buğday İthal Edecek
    Konu Sahibi Bahcesel Robot Forum Bahcesel ve Tarımsal Haberler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 29.Kasm.2007, 22:10
  5. Cevap: 0
    Son Mesaj : 29.Kasm.2007, 15:31

Bu Konu için TurkCoderler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306